Vi behöver stärka upp vårt team på Konvex i Kävlinge och söker nu en person som är öppen, engagerad och har en hög känsla för service!

Konvex AB är ett företag som tar omhand, bearbetar och förädlar animaliska biprodukter främst från det svenska lantbruket och slakterier. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material till kretsloppet. Konvex har 32 personer anställda som arbetar på huvudkontoret i Lidköping eller på dess produktionsanläggningar. Bolaget äger och driver två produktionsanläggningar som ligger i mellersta och södra Sverige. Vi är ett helägt dotterbolag till DAKA Denmark A/S och ägs av det tyska familjeföretaget SARIA.

Vi erbjuder ett omväxlande och lärorikt arbete där du kommer att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som skapar en positiv kundupplevelse då du kommer vara ett ansikte utåt mot våra kunder och ha ansvar i att lösa kunders behov. Du har lätt för att arbeta nära med övriga kollegor inom företaget, både på distans och lokalt med fabrikspersonal. Kontakt med våra entreprenörer är också en viktig del i arbetet.

Utöver att bemanna kundtjänst där vi tar emot order och ger service till våra kunder/entreprenörer via telefon/mail, ingår bland annat:

  • Hantera inkommande ärenden via de kanaler som kunder kontaktar oss igenom att ta emot, kontrollera och skicka ut ordrar via vårt affärssystem m.m.
  • Återkoppla till kunder vid behov i olika ärenden
  • Övriga administrativa uppgifter och förekommande arbetsuppgifter

 

Vi tror att du har gymnasie- eller högskola inom något av följande: kommunikation, naturvetenskap, ekonomi, administration, logistik eller gröna näringen, med nyfikenhet och intresse av att få praktisk erfarenhet. Du behöver vara noggrann, lättlärd, en god lagspelare och arbeta strukturerat för att lyckas i rollen som vår nya kundservicemedarbetare. Du ska ha goda datorkunskaper och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Placeringsort: Krutmöllan, Kävlinge. Du ska ha B-körkort då viss bilkörning kan bli aktuellt.

Vi arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan senast 2024-01-14.
Låter detta intressant? Ring gärna om frågor och vänta inte med att skicka oss din ansökan!

Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas med e-post till hanna.nilsson@konvex.se
Skriv ”Kundservice – Konvex AB” i ämneskolumnen.

För mer information och frågor kontakta:
Marknadschef Hanna Nilsson 070-610 13 69