En stimulerande arbetsmiljö

Under de senaste åren har det hänt massor av spännande saker inom vår bransch. Bland annat har den tekniska utvecklingen gått framåt, samtidigt som fokuset på miljö- och hållbarhetsfrågor är starkare än någonsin. Framtiden ser helt enkelt väldigt intressant och ljus ut!

För att stå väl rustade inför framtiden är det viktigt för Konvex att vara en attraktiv arbetsgivare, med engagerade och kunniga medarbetare. Vi har därför satsat lite extra på att skapa en riktigt bra arbetsmiljö, där vår personal kan växa och utvecklas. Till exempel är samtliga medarbetare involverade i såväl företagets miljömål som övriga arbetsmiljöfrågor. Vi har höjt friskvårdspengen, har en ny träningslokal på fabriken i Mosserud och vi tittar hela tiden på hur vi kan utveckla trivseln och arbetsmiljön. Allt för att kunna vara en attraktiv arbetsgivare med personal som trivs hos oss.

En personalstyrka behöver också bra ledare. På Konvex satsar vi på ledarskapsutbildningar för våra chefer, för att de ska kunna stärka sitt ledarskap och för att hjälpa Konvex att ta nästa steg i utvecklingen.

Medarbetarna – vår främsta tillgång

Nöjda medarbetare gör det bästa jobbet, det är en filosofi som vi på Konvex verkligen tror på. Därför lägger vi stor kraft vid att vara en uppskattad arbetsgivare, där vår personal både trivs och får möjligheter att utvecklas.

Konvex AB
Esplanaden 24
Box 734, SE-531 17 Lidköping
Kontakt
Telefon: +46 (0)510-868 50
Maila: adm@konvex.se