Är du en tekniskt kunnig person med erfarenhet av underhållsarbete som söker nya utmaningar i ditt arbetsliv? Vill du arbeta i ett ambitiöst företag där hållbarhet och naturens resurser värderas högt? Konvex AB söker nu en driven underhållschef som vill utveckla verksamheten i hållbarhetens tecken, ansök redan idag!

Din vardag
I rollen som underhållschef kommer du leda det dagliga underhållsarbetet i fabriken med hållbarhet och kostnadseffektivitet i fokus. Målet är att hålla en hög servicegrad både internt och externt samt att utöva ett gott ledarskap där du utvecklar dina medarbetare. Du ansvarar för underhållspersonalen och gruppen arbetar tillsammans för att förbättra produktionen genom ständig förbättring, ökad driftsäkerhet och standardisering av underhållsarbeten på maskinerna. Du ser även till att produktionen följer relevanta lagar, tillstånd och förordningar. Arbetet innefattar kontakt med övriga produktionsanläggningar inom koncernen.

Vem är du?
Vi söker dig som lockas av ett arbete som genomsyras av hållbarhets- och förbättringstänk. Du drivs av att utveckla både team och processer och har därför god kommunikationsförmåga. Du är modig, inspirerande och pålitlig. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och planering av underhållsarbete, du är maskiningenjör eller har annan erfarenhet i kombination med utbildning som bedöms likvärdig. Du har god teknisk förståelse och systemkunskap samt goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Som person har du god förmåga att etablera långsiktiga relationer på olika nivåer i organisationen och du utbyter gärna erfarenhet, information och idéer med andra. Du finns tillgänglig för att ge andra hjälp och strävar mot de bästa lösningarna. Vi ser ljust på framtiden och vi erbjuder dig möjligheten att själv utvecklas och samtidigt utveckla vårt företag i hållbarhetens tecken!

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Konvex AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Konvex AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-12-20

Om Konvex AB
Konvex AB är en viktig del av den svenska animalieproduktionen. Vi arbetar efter naturens förutsättningar och bidrar med att återföra organiskt material tillbaka till kretsloppet. Verksamheten bearbetar och förädlar animaliska biprodukter från det svenska lantbruket och slakterier. Våra produkter blir till värdefulla resurser för samhället.

Konvex AB är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S som i sin tur ägs av det tyska familjeföretaget Saria SE & Co. KG. Konvex har 30 medarbetare som arbetar på produktionsanläggningarna i Kävlinge och Karlskoga eller på huvudkontoret i Lidköping.